skip to Main Content

Lancering 24V-lijn accu’s op de Caravan Salon in Düsseldorf

Tijdens de Caravan Salon in Düsseldorf presenteren we jullie een nieuwe lijn PowerXtreme accu's: 24V lithium accu's. Deze produktlijn bestaat uit de XR40 (24V-40Ah), de XR80 (24V-80Ah) en de XR105 (24V-105Ah) en is geschikt voor onder andere professionele schoonmaakmachines, AGV…

Lees Meer

Nieuw: de Kaymann watertrolley!

Je hebt een heerlijke plek gekregen op de camping en je hebt de tent, caravan of camper geïnstalleerd. Tijd voor een lekkere kop koffie!  Je loopt met je emmer, jerrycan en gieter naar het sanitair gebouw of watertappunt en vult…

Lees Meer

De PowerXtreme X20 is vernieuwd!

Nog mooier, lichter en makkelijker. Naast het attractieve uiterlijk van onze nieuwe PowerXtreme X20 hebben we ook nog eens meer dan 10% gewichtsbesparing weten te realiseren. Dankzij het vernieuwde Battery Management System en het plaatsen van het display aan de…

Lees Meer

Praktische tips voor iedereen die gaat kamperen met de caravan of camper

Praktische tips voor iedereen die gaat kamperen met de caravan of camper

Staat u aan de vooravond van een trip met de caravan of camper en kunt u nog praktische adviezen gebruiken voordat u gaat kamperen? Het team van Emergoplus voorziet u graag van praktische tips, zodat u beslagen ten ijs komt op precies die momenten die om enige specifieke kennis vragen.

Lees Meer

Welke omvormer voor uw camper of caravan?

Welke omvormer voor uw camper of caravan?

Kunt u geen gebruik maken van het lichtnet, maar wilt u toch apparaten in uw camper of caravan gebruiken? Dan biedt een omvormer de oplossing. Sluit de omvormer aan op de boordaccu en u heeft direct elektriciteit tot uw beschikking, waarop u uw elektrische apparaten kunt aansluiten.

Lees Meer
Sfeerbeeld Van Stroomverbruik In Een Caravan

Stroom in de caravan: hoe gebruikt u het veilig?

Stroom in de caravan: hoe gebruikt u het veilig?

Elektriciteit in de caravan: we kunnen niet meer zonder. Hoewel je als kampeerder houdt van “back to basic”, behouden we toch ook graag een stukje gemak en comfort. Waar er vroeger voornamelijk stroom nodig was voor de lampen en koelkast, wordt stroom tegenwoordig in de caravan ingezet voor tal van apparaten.

Lees Meer

Uw caravanmover accu opladen

Caravanmover accu opladen

Om een caravan in beweging te brengen is heel wat kracht nodig. Een caravanmover verbruikt dan ook veel stroom. Zeker wanneer een ongelijke of natte ondergrond weerstand biedt, kan de mover grote hoeveelheden stroom afnemen.

Lees Meer
Sfeerbeeld Van Een Caravan Waaraan Geen Accu Onderhoud Is Gepleegd

Hoeveel onderhoud vergt de accu van mijn caravan mover?

Hoeveel onderhoud vergt de accu van mijn caravan mover?

We kunnen ons goed voorstellen dat u zich afvraagt of en in welke mate sprake is van noodzakelijk onderhoud aan de accu van de caravan mover die u wilt gaan gebruiken. Want de accu en de mover zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden.

Lees Meer