Currently set to Index
Currently set to Follow
skip to Main Content

EmergoPlus: meerwaarde door Innovatie & Kwaliteit

Het team van EmergoPlus bestaat uit mensen met ruime ervaring in accutechniek en duurzame energie, de caravanbranche, maar ook als caravanner. Door deze ervaring weten wij als geen ander welke problemen je als caravanner tegenkomt en proberen daar innovatieve oplossingen voor te bedenken. We ontwikkelen onze producten zelf of vinden fabrikanten die onze visie delen en producten fabriceren van hoge kwaliteit en welke passen in het assortiment van EmergoPlus. We laten ons graag adviseren door caravanners om zo samen tot oplossingen te komen.   

Orlof Bosma, Technisch Specialist.

De verantwoordelijke voor aftersales, service en techniek binnen het bedrijf. Orlof heeft een jarenlange achtergrond in revalidatietechniek en altijd op zoek naar technische oplossingen. Hij rust niet voordat hij deze gevonden heeft.

Eric Clement, Technisch Product Specialist.

Eric is een gedreven technicus die zich volop de nieuwe ontwikkelingen binnen EmergoPlus en EmergoStar stort en is een belangrijk onderdeel van het ontwikkelproces. Hij zorgt ervoor dat producten uitvoerig getest en gevalideerd worden, hij bewaakt de kwaliteit van onze producten.

Emile van Tuyl, Accountmanager.

Emile is sinds 2003 werkzaam in de caravanbranche. Zijn functie binnen EmergoPlus B.V. is om caravanbedrijven zo goed mogelijk te adviseren in alle producten van EmergoPlus B.V. en zoveel mogelijk servicegericht te werk te gaan.

Antoine de Kever, Operationeel Manager.

Antoine is verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken binnen EmergoPlus en EmergoStar, Supply Chain Management en organisatie. Antoine is sterk in structuur en bewaakt de processen binnen de ondernemingen.

Dick van Wijck, Directeur.

Dick is de ontwikkelaar van de PowerXtreme accuserie. Een expert op het gebied van duurzame energie en energiesystemen. Gedreven door innovatie en ontwikkeling, zijn kennis en kunde staan aan de basis van de organisatie.

Back To Top