skip to Main Content

Je hebt een heerlijke plek gekregen op de camping en je hebt de tent, caravan of camper geïnstalleerd. Tijd voor een lekkere kop koffie!  Je loopt met je emmer, jerrycan en gieter naar het sanitair gebouw of watertappunt en vult alles met koud water. En dan, begint het gesleep met je drinkwater over het campingterrein.

Met de Kaymann hoef je niet meer te slepen met jerrycans of zware emmers! De Kaymann is een handige en compacte watertrolley waarmee jong en oud makkelijk tot wel 60 liter (drinkwater) kunnen vervoeren naar de tent, caravan of camper.

De Kaymann heeft grote wielen waarmee je niet alleen over verhard terrein kunt rijden, maar ook over gras, grind en grond/zand. Deze handige trolley wordt standaard geleverd met pompje om het water uit de tas te pompen en een hygiënische binnenzak van 60 liter. Wil je niet iedere keer de binnenzak schoonmaken, de binnen-waterzak is vervangbaar.

De Kaymann is eenvoudig uit elkaar te halen en in elkaar te zetten. Als compact pakket neem je deze trolley mee in de auto, caravan of camper.

Bezoekt u de Caravan Salon in Düsseldorf? Tijdens de Caravan Salon wordt de Kaymann gepresenteerd in de PowerXtreme Stand, Hal 13, Stand E15

Meer informatie en afbeeldingen vind je op de website: www.kaymann.eu