Currently set to Index
Currently set to Follow
skip to Main Content

PowerXtreme accu’s

De PowerXtreme-Serie is ontwikkeld door experts die gespecialiseerd zijn in LiFePO4-energiesystemen. We houden ons dagelijks bezig met de ontwikkeling van energiesystemen voor een breed scala aan professionele toepassingen, zoals e-mobiliteit, elektrische voertuigen, logistieke toepassingen en energieopslag. Het is onze expertise die ons onderscheidt.

Quattro Movers

Nooit meer trekken aan uw caravan. Geen afhankelijkheid meer van de buren om te helpen. Met een Quattro mover kunt u uw caravan eenvoudig en zonder hulp op elke gewenste plek plaatsen.

Power Solar Pakketten

Plaats één of meer zonnepanelen op het dak van uw camper of caravan en u bent minder (vaak) afhankelijk van een externe stroombron. Dat biedt extra vrijheid onderweg, vooral voor kampeerders die graag ‘buiten de gebaande paden’ kamperen. De PowerXtreme Solar producten halen onder alle omstandigheden het maximale vermogen uit een zonnepaneel.

Fullstop Security

Beveilig uwzelf met de Fullstop Security Line. De security Line is ontwikkeld als totaalpakket om de dief de lust te ontnemen om uw caravan te stelen. Elk product is ontwikkeld en ontworpen om voor maximale veiligheid te zorgen en om het gebruik voor u zo makkelijk mogelijk te maken.

Test