Currently set to Index
Currently set to Follow
skip to Main Content

Houd rekening met deze specificaties op het moment dat u caravan movers met elkaar gaat vergelijken

Op het moment dat u caravan movers gaat vergelijken, wilt u zeker zijn dat de mover een caravan tot op de centimeter nauwkeurig kan verplaatsen. Het rangeersysteem neemt u en uw eventuele medereizigers een flinke hoeveelheid werk uit handen.

Met het gebruik van een mover is voortaan maar één persoon nodig voor het aan- en afkoppelen van de caravan. We kunnen ons goed voorstellen dat net als andere benodigdheden zoals een lang werkende accu ook de mover dient aan te sluiten op uw eigen persoonlijke voorkeuren. We nemen u daarom mee langs de mogelijkheden waar u als caravanner over beschikt.

Lichtgewicht

Eén van de punten waar u op kunt letten op het moment dat u caravan movers met elkaar gaat vergelijken, Afbeelding van quattro mover voor de caravanis het gewicht van de mover. Gemak dient immers de mens en het laatste dat u wilt is een zwaargewicht meesjouwen op uw vakantie. Bij de ontwikkeling van de Quattro Titanium was het uitgangspunt een mover die krachtig is en toch licht van gewicht. Het leidde tot een mover die tot 28 procent lichter dan concurrerende merken.

Efficiënte motoren

Rijdt u een camping op waar sprake is van enkele hellingen? Dit is geen probleem bij het rangeren van de caravan, want de Quattro movers zoals bijvoorbeeld de Quattro Diamond kent efficiënte motoren. Door het lage stroomverbruik kunt u langer manoeuvreren en wordt de beschikbare accu-energie verantwoord benut. Bent u nieuwsgierig naar de hoeveelheid capaciteit die de accu nog kan leveren op het moment dat u start met rangeren op de camping of een parkeerplaats? Dat leest u af in een app op uw smartphone of op het display van de accu.

Veiligheid

Behalve op een camping met hellingen of zand laat de mover u ook niet in de steek op een drassig terrein. De aandrijving van de rollen op de band kent namelijk een optimale krachtoverbrenging. De ingebouwde beveiliging garandeert de veiligheid van de gebruiker en omstanders: op het moment dat u wilt stoppen met moveren, laat u simpelweg de knoppen op de afstandsbediening los.

PowerXtreme

In het met elkaar vergelijken van caravan movers, is het goed om te weten dat de Quattro Titanium van stroom kan worden voorzien door LiFePO4 accu’s. Die zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen waaronder de PowerXtreme X10, X20 of X30. Bij elkaar wegen de accu en de mover slechts 34 kilo. In vergelijking tot andere mover-accu combinaties is dat een gewichtsbesparing tot wel vijftig procent. De PowerXtreme X10 en X20 zijn alleen voor mover toepassingen bedoeld, de X30 leent zich ook voor stroom aan boord van de caravan of (bus)camper. De caravan waarmee u gaat moveren mag tot 2250 kilo wegen.

Aanvullende informatie

In een vrijblijvend gesprek kunnen we verder met u praten over de specificaties van de movers waarmee u straks tijdens iedere vakantie uitstekend uit de voeten kunt.